Sertrans disposa de 120.000 m2de magatzems ubicats estratègicament per tota Espanya i dotats de l’equipament més avançat.

Barcelona

Oficines Centrals: Nostra seu central s’ubica a Sant Adrià de Besós (Barcelona) i disposa d’una superfície de més de 12.000 m2. Unes oficines des d’on es realitzen els processos administratius i es troben els molls automàtics de càrrega i descàrrega, així com les instal·lacions per el magatzematge, manipulació i distribució dels lliuraments..

Magatzem Logístic. Situat en Parets del Vallès (Barcelona), aquestes instal·lacions alberguen en els seus 10.000 m2 el necessari per a cobrir les necessitats de emmagatzematge, Picking i control de stocks (molls, prestatgeries, platges, radiofreqüència, etc. ) també disposa de sortidors i zona de taller de vehicles.
Magatzem dedicat monoclient en Zona Franca amb una superfície de 4.200 m2.
2 magatzems dedicats a Sant Adrià de Besós (Barcelona) amb una superfície total de 5.000 m2.
Instal·lacions per a control de flota de vehicles de Sertrans en Lliçà de Vall (Barcelona). 18.000 m2. Pàrquing, taller de reparació, magatzem de recanvis, sortidors de combustible, túnel de rentat, dormitoris i fins i tot menjadors per als nostres conductors son alguns dels servicis que formen aquesta gran ciutat.

 

Més informació

Madrid

En Alcalá de Henares (Madrid) es troba una segona base operativa de quasi 5.000 m2 on podem també oferir gran part dels nostres principals serveis.

València

A la vegada, en Ribarroja (Valencia) Sertrans també disposa d’una base de més de 2.500 m2 per garantir així una major cobertura nacional.

Europa

12.000 m2 en Gonesse (Ile-de-France) i 1.000 m2 en Marsella per a les operacions en Territori Francès. Centres operacionals en Alemania, Eslovènia, Bulgària i Romania.

Tánger

Instal·lacions pròpies per controlar les entrades/sortides dels nostres vehicles.
Tot això, sense oblidar la nostra extensa xarxa formada per 45 delegacions distribuïdes per tota Europa per a què la nostra logística i saber fer assoleixin fins a on els nostres clients ho necessitin.